Valentijnsmenu ( 14/02 tem 16/02)

2 hapjes

Ossenstaart , bloemkool en pickles

of

Coquilles, gemarineerde witte kool, trompettes de la mort (suppl. € 5.00)

------------------------------------------------------

Kreeft, truffel en spinazie

------------------------------------------------------

Parelhoenfilet, bataat, boschampignons, sausje met kaneel en citroengras
of

Skrei, tempura van broccoli, aardpeer en dragon
-------------------------------------------------------

Tiramisu, chocolade en peperkoek

menu 3 gangen € 40/ menu 3 gangen met aangepaste wijnen € 58/ menu 4 gangen(kreeft) € 56/ menu 4 gangen(kreeft) met aangepaste wijnen € 78

Sfeerbeelden

  • Afbeelding Valentijnsmenu ( 14/02 tem 16/02) 1
  • Afbeelding Valentijnsmenu ( 14/02 tem 16/02) 2
  • Afbeelding Valentijnsmenu ( 14/02 tem 16/02) 3
Volledige galerij

Valentijnsmenu ( 14/02 tem 16/02)

Contactpagina

Reserveer nu!

Inschrijven nieuwsbrief