Historie Bell_Amuse

Met de naam Bell_Amuse willen we de link leggen naar de mooie locatie in het pittoreske dorpscentrum van Bellem, naar het culinair “amusement” dat we willen bieden in het algemeen, en naar de amuse hapjes of amuse gueules in het bijzonder.

In onze aparte bar kan er gestart worden met het aperitief en de hapjes, en je kunt er eindigen met een digestief. Naast de vaste kaart met een aantal klassiekers en de lunch op weekdagen, bieden we een maandmenu. Voor de samenstelling van dit maandmenu gaat chef Jan Degrande voornamelijk seizoensgebonden tewerk. Er wordt telkens keuze gelaten tussen twee voorgerechten en twee hoofdgerechten.

Met Bell_Amuse willen we garant staan voor een eerlijke keuken en een constante kwaliteit en daarmee uitgroeien tot een meerwaarde binnen het culinaire aanbod van de streek. De klant het culinair naar de (smaak)zin maken is onze boodschap. Of het nu is voor een zakenlunch of een gezellige avond uit met familie of vrienden. Tenslotte is samen tafelen het leukste moment van de dag!

- Jan & Ellen -

Sfeerbeelden

  • Afbeelding Historie Bell_Amuse 1
  • Afbeelding Historie Bell_Amuse 2
Volledige galerij

Bell_Amuse
Eerlijke keuken, constante kwaliteit

Contactpagina

Reserveer nu!

Inschrijven nieuwsbrief